Dag 27

Hej!

Min jacka har blivit stulen då vi var ute så nu ska jag gå ut och köpa en ny jacka. :)
Igår var jag så trött så gick och la mig tidigt, var uppe hela natten i lördags med min kompis från Finland. Och då blir man trött kan jag lova! haha.
Nu måste jag gå ut, så att inte klockan blir för mycke och solen går ner.. men de gör den inte förrän sjutiden ungefär. Men ändå!

Kraaaam


http://www.youtube.com/watch?v=9m6ogS57sc8&feature=share

En suuperbra låt!!








Sunshine

Hej! Nu är jag otroligt dålig på att skriva här.. är ledsen. Men det har varit så mycket nu dom senaste dagarna! Så har inte haft tid. Jag mår bra och är inte sjuk längre! Glad tjej.

Livet rullar på.. och engelskan blir bättre! Kunde knappt prata då jag kom, eller man var ju inte van. Så var ganska svårt, men nu gåre hur bra som helst! Tänker nästan på engelska ibland. Har just ätit nudlar , biffsmak! Supergott. Har träffat en tjej från Finland och nåra andra från Rumänien som är jätte trevligt. Kul med nya kontakter :) Vänner blir som svårt att säga.. för att man hinner inte lära känna alla så väl för att vissa byter hotell eller far hem osv.

Nu är jag supertrött och ska gå i säng snart! Hoppas alla mår bra! För det gör jag.

Tar dagen med ett leende! Lever för dagen!

Saknar er mina kära..... tusen kramar till er !!




Här är en tjej från Finland som jag lärt känna :)










Mums!!

 

 


Njuter av den häärliga solen! :)


 

 

Ska äta en god kycklingsmörgås :)

 

 




Galen dans!


Underbara människor!:)


Dag 23 Fånga dagen!





Hej!!


Är ledsen att jag inte skrivit på länge.. men har haft fullt upp.
Våra grannar som for hem idag var från Holland och var här och tränade inför deras säsong med cyklingen. Och har variit med dom i nåra dar nu.. jätte trevliga människor!! :) Måste fara och hälsa på där i sommar!

Igår var jag ledig så var och gick nere vid stranden i 3 timmar med min vän León.. vi gick ända från Meloneras (Maspalomas) till playa del ingles, och de är en lång väg.. vi passerade båda nåra nudistställen och gayställen där de gick runt nakna... haha. Var rätt komiskt att se, sen satte vi oss för att äta en pizza nere vid ett ställe vid stranden.. en underbar dag!

På kvällen träffade jag min kära lilla lillebror Didrik!!!!! Han är här på semster med sin pappa, vi träffades på ett stort shoppingcenter som är utomhus, som kallas "Yumbo center", där tog vi först en cola och satt och spelade spel och pratade, sen gick vi runt och kikade lite, Didde fick en Tshirt av mig.. men prutade och sa att jag hade ba 5 Euro! Först sa killen 15 men fick ner den till 5! Man ska aldrig betala för mycke! Och 5 var för mycke.. i Sverige kan man ju hitta Tshirtar för 30 kr.
Vi gick runt där och efter ett tag tog vi en pizza och lyssnade på livemusik! Var underbart. Didde och jag spelade spel mot varandra och han var så duktig och vann hela tiden :)
Sen tog dom en taxi hem runt 21.30 och jag gick ner till Kasbha för att träffa en kompis från Grekland som jobbar där utanför Pascha, ett uteställe! Sen tog jag en taxi hem och gick å la mig.  

Nu äter jag pesto och väntar in tjejerna. Imorgon ska jag till doktorn igen och sen ska jag förhoppnngsvis jobba på kvällen! Här är lite mer bilder.

Saknar er..  ta hand om er!

Å fånga dagen!!!!!!!!!


Kramar //N

 

 











Sååå vackert.. den här dagen var en oförglömlig dag för mig. Kunde inte sluta le.. var så vackert överallt.





Det här är den mest populära stranden som turister far till då dom är här på Gran Canaria!:)

 

 


Dag 17

Här sitter jag och känner mig rätt utslagen. Blev väldigt glad då pappa ringde nyss! :) Verkligen kul att höra din röst. Ska gå och handla apelsiner och vatten snart.. sen ska jag dricka varmt vatten med honung hela kvällen. Jag kanske följer med Tatjana ut en sväng och tar en cola eller något! Kan verkligen inte göra mycke då jag är som jag är nu.

Och sen vill jag skicka tuuusen kramar till min vän Sandra som höll på att köra av vägen idag!! Tur att du inte skadade dig!!!! Hoppas du mår bra!

Nu ska jag ge mig iväg! Känns verkligen jobbigt att kliva ur soffan, men måste man så måste man!


Kram på er alla!!! Saknar er..




 Den här stranden ligger bara 250 meter från där vi bor :)





Haha! Här ligger jag och solar..


Ha en superfredagskväll nu! För det ska jag ha :)

Dag 16

Hej!

Nu har jag fått antibiotika, och ska vara hemma tills på måndag. Kanske längre om jag inte blir bättre! Nu saknar jag mamma och vill hem! hihi :)

Här kommer bilder :)










 Backstage på jobbet



Middag för mig själv










 

 

 

Det här är poolen som vi har brevid våran lägenhet!

Här solar jag på min lediga dag!:)

 

 

 

 

Här är jag och min jätte roliga vän Isabella från Italien! haha



mmmmm!

 

 

Jag och Tatjana från Ryssland ute en kväll och dansar salsa som hon är suuuperbra på!











Här är nåra svenska killar jag träffade på mitt hotell, kul med några svenktalande också!:)



Dag 15

Glad alla hjärtans dag i efterskott mina underbara! <3

Hej!

Jag har gått och blivit sjuk på riktigt.. halsproblem.. uppsvullen och ont gör de. For till sjukhuset här nära meloneras och gick in där, men dom pratade bara spanska så de var lite svårt, för dom förstår inte så mycke portugisiska och engelska! Ingen engelska alls rättare sagt. Så gick in där och berättade vad problemet var,
sen fick jag komma till läkaren. Han kände på halsen i 3 sekunder och kolla i 5 sekunder, efter det så slängde han upp nåra tabletter och sa att dom ska jag ta så blire bra! haha. Lite oproffisionellt gjort. Men de är väl annorlunda här.

Så nu sitter jag här i soffan i lägenheten och är sjuk, riktigt trist! Jag som vill jobba , ha kul med alla här och bada! Men icket, Fick stanna hemma idag. Imoron ska jag gå till min "privata" läkare som jag kommer få imorgon och då ska han eller hon avgöra hur länge jag måste stanna hemma. Hoppas bara på två dar eller ngt, så jag kan få ha kul igen !! trist att bara sitta här, antar jag.

Vädret har blivit bättre, men jag tycker fortfarande att de är ganska kallt.
Soligt äre ju iallafall, så de är ju tur :)

Igår på alla underbara hjärtans dag så jobbade jag dag / kväll. Slutade 21.00 så for hem och tänkte gå ut med tjejerna, men somnade i soffan och då jag vaknade så var jag inte så pigg, så gick ba och la mig. Trist alla hjärtans dag. Men kanske får hitta på något kul  i helgen istället!
Vi var ute i förrgår och då fick vi rosor för att det var alla hjärtans dag! eller natten till alla hjärtans DAG. :) Så nöjd får man lov att vara!

Skulle mer än gärna lägga upp bilder! Men det går inte för att då jag försöker lägga in bilderna på datorn så kommer de bara upp genvägar. Så är så ledsen.... men ska försöka fixa de på något vänster!
Nu håller jag på att hosta ihjäl mig också, så ska dricka te och se om det finns ngt att se på tv! Spanska program är ......... helt ok haha.

Hej så länge!!!

Kraaaaaaamar, saknar er. //N





Måndag dag 13

Hejhej!

Nu har jag blivit sjuk.. ont i halsen och uppsvullet som tusan. Men de är ok! Hoppas att de börjar bli bättre snart :) Skrev på kontraktet idag, så får stanna hur länge jag vill. Eller iallfall över sommaren om jag vill. Men kommer nog hem i början på Juni skulle jag tro!

Här är det riktigt kallt, blåser och är inge varmt... riktigt trist. Men det ska bli bättre väder snart sägs de!
Ikväll ska jag nog följa med en svensk kille som jobbar i receptionen till ett svenskt uteställe, där är de bara svenskar! Slutar 21.30 så får se hur de blir! :) Är ju "Scandic" varenda måndag! Lets see!
Nu ska jag äta en macka med philadelphia och salami och lte god juice och gå tillbaka till jobbet! Idag har jag bara varit med barnen.. första gången jag är med barnen en hel dag! Var kul, men dom skrek lite för mycke ibland haha!

Ha en underbar dag/kväll! Saknar er.... verkligen.

Kraaaaaaaam

Måndag dag 13

Hejhej!

Nu har jag blivit sjuk.. ont i halsen och uppsvullet som tusan. Men de är ok! Hoppas att de börjar bli bättre snart :) Skrev på kontraktet idag, så får stanna hur länge jag vill. Eller iallfall över sommaren om jag vill. Men kommer nog hem i början på Juni skulle jag tro!

Här är det riktigt kallt, blåser och är inge varmt... riktigt trist. Men det ska bli bättre väder snart sägs de!
Ikväll ska jag nog följa med en svensk kille som jobbar i receptionen till ett svenskt uteställe, där är de bara svenskar! Slutar 21.30 så får se hur de blir! :) Är ju "Scandic" varenda måndag! Lets see!
Nu ska jag äta en macka med philadelphia och salami och lte god juice och gå tillbaka till jobbet! Idag har jag bara varit med barnen.. första gången jag är med barnen en hel dag! Var kul, men dom skrek lite för mycke ibland haha!

Ha en underbar dag/kväll! Saknar er.... verkligen.

Kraaaaaaaam

Dag 9

Hej! :)

Jag har inte orkat skriva för har varit så trött. Här är man igång dygnet runt mer eller mindre! haha.
Det är rätt annorlunda, om man jämnför med Sverige. Tror aldrig jag har rört på mig så mycket om dagarna som jag gör här varje dag. Fötterna värker nästan då man kommer hem! Måste alltid smörja in dom så att jag inte får massa problem!

Jobbade 10.40 - 17.00 sen igen 19.15 - 21.15 ungefär! :) Så kom nyss hem. Idag var jag på första gången på scenen (på riktigt) .. kunde knappt danserna och låtarna! Så var rätt svårt.. men bara man är glad och hoppar omkring och försöker så gåre! Massvis med folk som kollar på showerna varje kväll. Det är inte vi som gör showerna utan de är proffisionella dansöser osv! Vi gör bara showen för och med barnen innan den riktiga showen börjar.

Nu ska jag lägga mig och sova en låååååååång natt! :) Kl är nu 22.22 så ska bli underbart och få min skönhetssömn! Om inte så ser jag inte så normal ut.

Kul att prata med mina underbara vänner i telefonen igår.. jag blev så glad! Det gjorde min kväll! Tänkte på er hela kvällen, och önskade att ni var här med mig! Guud så kul vi skulle ha de om ni va med!
Och till min kära far, kul att du ringde också. Men vi ska inte ringa så mycke, för de blir jätte dyrt. För mig kostar de alltid om de är ngn som ringer till mitt svenska nummer.

Om jag ringer er från miitt svenska nummer så kostar de ungefär 4 kr i minuten. Annars om ni ringer till mtt svenska nummer så kostar de inte för er, utan för mig ungefär 1.22 kr i minuten! Så om ni ska ringa någon gång, ring mig! Blir billigare då. Ska skriva ner mitt Spanska nummer här sen så att ni som vill ha de kan ta de.

Godnatt och sov gott alla underbara!


Kraaam

/N

En vecka nu!

Hej alla mina underbara!

Idag var en riktigt solig dag.. varmt och skönt. Räknade poäng till pingisen! Riktigt svårt.. faktiskt. Men tränign ger färdighet! Så är de bara. Jag har spelat volleyboll , fotboll och ätit en underbar lunch med mina arbetskamrater! Nu är kl här 18.41 och jag börjar jobba kvart över sju, vi ska ha minidisco för barnen! Tror jag ska klä ut mig till en prinsessa ikv haha! Lite kul :) Slutar jobba kvart över åtta, så har hela kvällen till att göra något. Ska försöka fixa mer bilder att lägga upp snart igen. Nu ska jag gå! Hoppas alla har de bra.

Justjaaa! Fick kontrakt nu på samma hotell som jag har haft inskolning på! Så ska stanna här , så att alla vet. (Och du farmor) om du ville komma. Ska svara på mailen till dig.
Sen alla andra,ta hand om er! Saknar er..



(Mormor och Morfar) Tack för att ni skrev .. svarar på facebook! :)


Kraaaaaaaaaaaam



Dag 6

Hej alla underbara vänner! Jag har haft problem med att lägga in bilder på datorn för att datornfck något krux.. tror det var virus. Eller det var nog det! Men fick installera något program, så nu är det borta!:) Jätte skönt.

Jag fick in några bilder på datorn som jag kan visa.

 

Här kommer dom! :)Här äter jag glass med Biata.


Mina rumskompisar och jag haha:)

 

 

Biata and i

 

 

Glass!!:)



På kvällen!


Fiesta!



Här hade jag varit ute och ätit själv.. lördag kväll! Hade de skönt! Åt en pizza och satt för mig själv och hade de mysigt. De ska jag göra om :)


Kramar /Nadja



Dag 5 Ledig

Skriver ikv! Bara så att ni vet :) Morfar å mormor vad roligt att ni skrev! Jag såg er kommentar! Kram på er.

Har haft ledigt idag... sååå skönt! Legat i solen vid poolen hela dan. Nu ska jag handla mat! Hörs sen!!

Kraaam <3

 

Ps. Ska lägga upp bilder ikväll också! Så håll koll!! :D haha

 

Kram !


Dag 4 Hård vind

Hej alla underbara!

Vaknade imorse av ett väldigt högt ljud.. de lät väldigt konstigt.. då jag gick ut såg jag hur mycke de blåste.. rejällt! Idag har det varit lite folk på hotellet eftersom att de blåste ganska mycke. Men på eftermiddagen så blev de bättre.. vi spelade pingpong, fotboll, basketboll och så dansade vi Salsa! :) En bra dag! Ikväll är jag ledig , så ska gå ut och äta. De kostar ungefär 40-50 kr att äta nere vid stranden.. jätte mysigt. Ska nog gå själv, för de andra jobbar nog! Tror jag. De ligger då iallafall och sover nu, powernap!

Hoppas n har en underbar lördagskväll! Och frys inte ihjäl! :) Ne, de är nog ingen chans.. vi har de så bra i Sverige! De är faktiskt skillnad. Kan berätta mer sen, orkar inte skriva mer. Ska ta en dusch sen gå ut med mig själv. Mysig lördagsdejt ! :) Sen ska jag nog ut med tjejerna en stund!

Kraaaaaaaaaaaaaaaam! //N

GLAD

Dag 3

3/2 -12

Hej alla underbara!

Kom just hem och sitter för tillfället i soffan och gör ingenting.. har huvudvärk som tusan. Jag drack nog för lite vatten idag.. lätt att man glömmer. Men kommer aldrig göra om samma misstag igen!

Min middag för dagen blev yougurt och mango och en annan frukt, vet inte vad den heter. Har inte hunnit handla än.. för att de finns bara dyra affären är i Baia Maspolomas. Jag måste fara till Playa de ingles. Där finns de mycke mer affärer! :) Men ska äta igen då jag kommer till hotellet runt åtta. Jobbar ikväll också, 20.00 - 23.00.

Ska gå till en bar ikväll med tjejerna, den ligger nere vid stranden .. så de kommer bli mysigt !! Nu ska jag sova en stund.. så trött.

Kram!! Saknar er!!

Dag 2 2/1 -12

Hallå hallå!:) Idag var en tuff dag.. eller egentligen inte. var bara sjukt trött. gick å la mig halv sex! haha. Vi var ute så länge.. och jag ville inte ta taxi hem själv. Så de blev ganska sent. Klubbarna här har öppet till sex. Dom flesta iallafall! Men det gjorde inget ! Jag var på topp hela dan ändå! With a smile ! :D Man måste le heela tiden och säga hej till alla. Men de är ju jag bra på så de är ju ganska lugnt.

Nu är kl. 18.04 och jag ska börja jobba igen kl. 19.15.. så måste byta om till "finkläder" och dansa dans med barnen! De är en show för föräldrarna ikväll :) Är det nästan varenda kväll.

Ha de så bra. Kanske skriver mer sen.. måste vila nu! Kraam på er alla! Saknar er................


Mer bilder

Jag och farmor i Stockholm innan jag skulle fara, dagen innan. 30/1 -12



Maten som Jassy gjorde till mig

Fint med palmer!


Från flygplanet!:)Som ni kanske förstår så har jag internet här i lägenheten!:) Kram !!

Bilder

Här är stranden..Meloneras heter den här stranden! :)




Här är en till bild på stranden!:)





Här är något torn,vet inte vad den kallas!:)



Strandpromenad.




 Här är "gården" utanför lägenheten..



Vardagsrummet.. stökigt! (Inte mina saker) .. utan deras :)


Här är på Teneriffa då jag väntade på flyget till Gran Canaria! Lägger upp fler bilder sen :) Kram!!

Dag 1 Onsdag 1/2 -12 Gran Canaria

Hello alla!

 

Jag saknar er redan.

Imorse klev jag upp kl. 08.30.. mitt larm stod på 09.30 men två av tjejerna som jag bor med hade larm på sin telefon så att jag vaknade. + Att ja var lite nervös.. så kunde inte somna om. Men de gjorde inget! Klev upp tog en dusch osv.. satte mig därute och kände den varma luften, och bara njöt. Jag började idag kl. 10.30 som jag kommer göra varje dag framöver. Eller rättare sagt 10.40. :P

Här där vi bor så har vi också en pool utanför! Men har inte hunnit vara där än. Kanske hinner det på söndag då jag är ledig! Jag jobbar varje dag nästan.. har bara ledigt en dag. Men jobbar bara halva lördagen. Så det är ok!

Idag då jag slutade kl.17.00 så orienterade jag mig hem, tar ungefär tio min att gå till lägenheten från hotellet där jag jobbar. Efter jag hade kommit hem och bytt till nåra enklare skor så gick jag ut .. solen höll på att gå ner, men jag hann känna den lite i det fria.. gick längst stranden och såg alla vågor och solen mot min kind... Frihet.

Tänkte på alla er där hemma, jag saknar er och önskar att ni vore här! Är lite tomt utan någon som står en nära, men de är okej. Jag bor med en tjej från Polen och en tjej från Spaninen och en tjej från Italien och den andra har jag inte träffat än, men träffar nog henne snart.. vet inte vart hon är ifrån. Så vi pratar alla olika språk här i lägenheten! Lite roligt faktiskt..

Nu är kl. 21.03 och jag ska ut en snabbis och kolla på poolen. Har inte sett den än! Har bara hört att vi har en. Sen ska jag ut med tjejen från Italien. Hon ska visa mig runt lite.. sen ska jag hem och sova! Lång dag imorn.
Jobbar imorgon 10.40 - 17.00 sen 20.00-22.00 .. show på kvällen! ska berätta mer sen om vad vi gör där på hotellet.. en sak är att hotellet är Sjuuuukt stort ! Ska fixa bilder sen.

Kramar till er alla!!! /N


RSS 2.0