3 april 2012

Hej alla mina underbara!!

 

Idag var en lång dag! Nu är vi klara med den första showen vi ska ha. Nu är det bara tre kvar.. haha! Det är ungefär 10 sånger i varje show.. så de är sjukt mycke att lära och komma ihåg.

 

Här är lite bilder! Skriver mer sen då jag har tid. Måste gå för Mc donalds stänger nu!!!!:(

 

Kramar till er.. tänker på er.
Jag och Nathan! Min vän från Holland. Han är halv spansk och halv holländare eller vad man nu säger haha. Saknar han.. han bor på gran canaria.











Me and my lovely friend Tanja! From russia!! :) The last night in Gran Canaria..

I will put more pic later..

Kisses <3





Gran Canaria to Malta

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!


Nu var det fruktansvärt längesen jag skrev här. Förtärligt. Och min svenska börjar bli lite krasslig. Eftersom jag aldrig skriver på svenska. Väädligt sällan iallafall.

Men hur som helst, jag bestämde mig för att lämna Gran Canaria och åka till Malta och jobba! Jobba som aktivitetsledare. Det är ett underbart jobb! Man lär sig så mycket nytt hela tiden! Det är otroligt. Idag är det den 2 april 2012. Jag vill be min kära kära mormor förlåt för att jag inte hörde av mig på din födelsedag igår!! Men GRATTIS SÅ MYCKET I EFTERSKOTT KÄRA KÄRA MORMOR! <3

Just nu befinner jag mig på en bar med min arbetskamrat Rafael. Irish bar. I arbetsteamet är vi är 11 entertainments och just nu tränar vi inför showerna vi ska ha på kvällen. vi ska träna i två veckor till sen öppnar hotellet. Det är ett nytt hotell så vi blir dom första som jobbar på "Sea bank" som hotellet heter. Om någon skulle vilja googla på hotellet så finns det bilder.

Malta är en underbar ö.. vackra byggnader överallt, gamla som tusan! Men dom har behållt det så väl.. väldigt religiöst land, så man får inte svära eller ngt liknande! haha. Det är gamla kyrkor överallt och vattnet är klarblått! Så otroligt. Helt annorlunda om man jämnför med Gran Canaria! Det enda jag saknar med Gran Canaria är mna vänner som jag lärde känna där. Men så är det ju alltid. Jag saknar ju er meer!! Så mycke mer, jag hoppas alla mår bra och tar hand om er själva.

Jag bor ihop med en tjej från Spaninen, hon heter Nai. Vi bor i jätte fina lägenheter! Så det är inte som förut.

Ska lägga upp bilder !

Vi kommer att ha shower på kvällarna, som : Grease show , Burlesque show osv osv. Vi kommer att ha egna visit kort med bild då vi har kläder inför showerna och folk kommer att behöva betala för att se showerna, så allt måste vara perfekt. ibland håller jag nästan på att börja gråta, för att det är så svårt att behvöa lära sig allt så perfekt och bra. Jag är ju ingen proffisionell dansare haha! :)

Nu ska jag snart gå i säng! Lång dag imorgon. Vi dansar mellan 10.00 - 13.00 och 13.30 till 17.30 varje dag förutom en och en halv dag! Så det är rätt långa dagar.

Saknar er och jag hoppas att vi ses snart! Och som jag skrev på fb så har jag inget svenskt nummer längre. För min mobil är stulen. Men jag ska fixa samma nummer sen då jag kommer hem! Just nu har jag bara mitt spanska nummer. Ni kan hitta nummret längre ner i min blogg om någon skulle vilja skicka  ett sms eller så. För jag tror inte att det går att ringa då jag inte har pengar på mobilen! Men annars så finns ju skype! Jag ska fixa ett maltisiskt nummer snart.. troligen om tre dagar eller så.

Nu ska jag gå!! Ta hand om er...
och som min kära far skrev till mig på mail!
Carpe diem, fånga dagen!!!

Tusen kramar till er.. ni finns alltid i mitt hjärta. Tänker på er ...

/Nadja

 Flyget från Madrid till Malta.
Jag var en dag i Madrid för att vänta på flyget till Malta.


Första dagen på Malta. Här är mina arbetskamrater! Hon med svart hår bor jag med. Från spaninen. Han med röd tröja heter Adrian och är också från Spaninen! Och han med ljusa jeans är våran kordinater våran dansläarare! Han är proffisionell och vädligt aggressiv då han inte får som han vill. och då vi gör misstag då vi dansar... men men, trevlig prick!
Han i grön är från Paris.


Här är dom också!! Tjejen till vänster är från Spaninen också, duktig dansare! Han i grönt är från Portugal och dom andra två är från spanien också. Och han till höger är från Paris! Vin och ost njöt vi av en kväll..

 Vi bor nära vattnet.. är så vackert.

Här är vi efter en lång dag s träning !! Vi äter alltid på en resturang nära hotellet efter jobbet. När hotellet öppnar kommer vi äta där.

Kramaar till er. Ska lägga upp mer bilder sen!


RSS 2.0