Framme !

Hej alla underbara !! Nu ar jag antligen framme i Gran Canaria. Jag kan inte skriva vissa bokstáver som ni marker.. men de gar nog att lasa anda hoppas jag! :) Landade forst p`Teneriffa och fick vanta dar i fyra timmar nastan, sen tog jag flyget till Gran Canaria kl. 19.00 ! Nu sitter jag har med en rumskompis, en jatte sot tjej sm ar fran spanien, 24 ar och jatte trevlig! Fick mat av henne som hon lagade, eller som hennes mamma hade lagat! haha. Jatte gott. Ska lagga upp bilder pa allt sant imorgon! Jag har internet pa rummet och vi bor i en lagenhet.. valdigt liten. Vi ar 5 stycken nu som bor har. och vi bor en kvart fran hotellet sager iallafall tjejen som ar har nu! haha. fattar nada. Men ska bli uppplockad imorgon av en som jobbar p`hotellet da far jag veta hur allt ska bli osv. sa da skriver jag mer da jag vet!

Saknar alla redan hemskt mycke.. ska lagga mig nu! Kl. ar en timma tidigare an vad den ar dar hemma i sverige.. sa kl ar val nu runt tio. Helt slut. Kommer nog bli en lang dag imorgon!Men ska skriva om jag hinner... Alskar er.. Mina underbara vanner och familj med slakt. Ni som laser de har. Kram pa er alla och skot om er! :)

Här är hotellet jag ska bo på i två veckor

http://sv.hotels.com/hotel/details.html?tab=photos&destinationId=1638320&destination=San+Bartolome+Tirajana%2C+Spanien&hotelId=332778&rooms[0]=2&roomno=1&validate=false&previousDateful=false&reviewOrder=date_newest_first#description


Kommer sakna er alla!!  Sköt om er !  Kramar <3

 

 


Umeå-Stockholm-Gran Canaria. "Min resa"

Hej! Nu ska jag börja skriva i den här resebloggen för att mina vänner och familj ska kunna läsa om hur jag har det och vad jag gör. Hoppas bara att jag ska hinna skriva så mcyekt jag vill!:)

Det var min kära vän Sandra Sjölund som gjorde den här fina bloggen till mig. Verkligen underbart snäll!! Tack kära du! <3

Flög från Umeå idag kl. 09.55 till Stockholm, och nu sitter jag hos min farmor och väntar in morgondagen då flyget går 10.10 till Teneriffa! Där ska jag byta flyg till Gran Canaria. Och jobba på ett fem stjärnigt hotell i 15 dar, sen ska jag förflyttas. Vart vet jag inte ännu.. men det kommer ! Uppdaterar då jag vet. Sen ska jag försöka skriva då jag kommer fram också! Är så otroligt glad att jag ska få komma iväg och uppfylla min dröm som jag velat så länge.. resa och se världen! Jobba utomlands ett tag och pröva på vingarna!


RSS 2.0